Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Venezuela
Povratak na članak

Tko je karizmatičan pripadnik oporbe koji stoji iza iznenadnog uspona Guaidóa?

Iz kućnog pritvora vuče poteze koji bi u konačnici trebali rezultirati promjenom vlasti u Venezueli i svrgavanjem predsjednika Nicolasa Madura

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
14:34 08.02.2019.

gradonačelnik dijela caracasa... zamislite da je beljak gradonačelnik dijela zagreba... ajmo se smijati? ili ipak ne? iza svega stoje amerikanci. sankcije su učinile svoje, i polako će se urušiti sistem, ma kolko nafte imao. al me baš zaintrigirala vijest da je predsjednik brazila u bolnici, dobio upalu pluća... nekako zadnjih godina jako puno latinsko i južno američkih predsjednika je oboljelo od raka, raznoraznih upala, pa su pod zemljom završili, a na njihovo mjesto došle podrepne muhe, kako jedan tu komentator voli pisati, koje slijede naredbe sa sjevera...

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
13:25 08.02.2019.

vidjet ćemo što će biti u narednom vremenu.govorilo se optimistično o rušenju Gadafija pa sad u Libiji puno gore bez njega.pričali su i o promjeni vlasti u Siriji a to na kraju ispale puste priče.želje raznih glavešina su jedno a stvarnost drugo.

VL
DU
Deleted user
13:08 09.02.2019.

Ako je ovom piskaralu ono izdreceno strasilo karizmaticno onda piskaralu tribaju debele cvike

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.