Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok eksplozije - nepoznat

Tko je izveo napad na Krimu? Ruske sigurnosne službe okrenule su se unutrašnjem neprijatelju

12.08.2022.
u 20:16

Sada kada nije moguće uperiti prst u Ukrajince za koje je ovo uspjeh ravan potapanju razarača Moskva, kao niti u Amerikance, jer nema podataka da su Ukrajinci od njih dobili naoružanje kojim bi ovakav napad mogli izvesti, ruske su se sigurnosne službe na Krimu okrenule unutrašnjem neprijatelju.

Ključne riječi

Komentara 16

PR
prajdali100
20:44 12.08.2022.

Dragi Zorane kod nas se kaže "Unutarnji neprijatelj".Neki drugi govore o " unutrašnjem". Po meni ovo što se dogodilo na Krimu je djelo vrhunski uvježbanih komandosa.Rusi požurili sa priglupim priopćenjima...nezgodno je što postoje sateliti pa se sve snimi !!! A onda stvarno ispadnu.....

DU
Deleted user
20:28 12.08.2022.

Kaže se unutarnjem neprijatelju

MO
modovisisajteMaraschino
20:29 12.08.2022.

Da, da, i Moskva je potonula jer se zapalilo ulje u kuhinji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?