Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skoro zaboravljen
Povratak na članak

Tko je Ante Šupuk, vizionar koji je stvorio moderni Šibenik

Za Šupukove ere, koja je od 1873. trajala više od 30 godina, Šibenik je dobio željeznicu, vodovod, bolnicu, sud, perivoj, ali i prvu javnu rasvjetu na izmjeničnu struju

Komentari 2

DU
Deleted user
16:33 29.03.2023.

Koja lipa vizura šibenske Poljane, glavnog trga, koji je unesrećen i izneređen (nagrađivanim) monstrumom danas, na sebi, "skakaonicom" ali i uz sebe, ex domom tzv.j.n.a! Uostalom kao i Split, "višalima", pseudohotelom "Marjan" i još neki naši jadranski biseri. Nekako se Zadar i Dubrovnik još drže, ali će i oni doći na red tim novokomponiranim arhitektima, odškolovanim na novim "stremljenjima" megapartizanštine.

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
15:11 29.03.2023.

kako ba Shitbenik more dobiti željeznicu prije Knina, a Knin je dobio 1925

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.