Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Tko će zamijeniti Crnoju na mjestu ministra branitelja?

naslovnica
Foto: VL
30.01.2016.
u 00:00

Unutar Domoljubne koalicije ponajprije su se okrenuli prema svojim istaknutim predstavnicima poput Damira Krstičevića i Zvonka Milasa, no te opcije više nisu realne

Od trenutka kad je pred medijima u izravnom prijenosu podnio ostavku na svoju funkciju, pa i danima prije kada je postalo izgledno da se na njoj Mijo Crnoja neće održati, krenula su nagađanja o imenu novog ministra branitelja. Unutar Domoljubne koalicije ponajprije su se okrenuli prema svojim istaknutim predstavnicima poput Damira Krstičevića i Zvonka Milasa, no obje opcije, kako doznajemo, nisu realne.

Legendarni zapovjednik iz 4. gardijske brigade, dojučerašnji izgledni kandidat za ministra obrane, funkciju prvog čovjeka braniteljskog resora “s klupe za rezervne igrače” nije mogao prihvatiti. Na takvu ga avanturu nakon svega ne mogu nagovoriti ni HDZ-ovci s juga koji su u podjeli fotelja ostali kratkih rukava.

Zvonko Milas pak, usprkos ratnim zaslugama, političkoj karijeri HDZ-ova zastupnika bez ijedne mrlje pa i potpori Tomislava Karamarka, zasad “zapinje” iz dva razloga...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote ili prelistajte u našem e-izdanju

U subotnjem broju donosimo i sljedeće teme:

Šestorica braće 14 godina nisu izašla iz stana, otac ih odgajao na filmovima

70 godina Taličnog Toma: Nepoželjan – uzeli mu cigaretu i optužili ga za rasizam

Sudac Mislav Kolakušić govori o zakonodavstvu, sudskim pristojbama, sudačkim normama...

Večernjak u ISIL-ovu kampu u Sloveniji

Foto: VLm

Komentara 56

DU
Deleted user
23:39 29.01.2016.

lustracija..i onda ce nestati..svi ..falsi borci i branitelji od 45 do danas..

AR
aristip
20:32 29.01.2016.

Mislim da je vrijeme za ministra branitelja koji je potpuno radno sposoban.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:42 29.01.2016.

Opet tendenciozan naslov, ne pokušavajte dijelit nit branitelje nit narod. Nije bitno jesu li "Tigrovi" za novog ministra jer 91-e su svi bili isti. Izabrat dobrog čovjeka kojeg bude cijela braniteljska populacija prihvatila i idemo dalje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije