Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudna pala u rupu od četiri metra
Povratak na članak

Tjednima leži u komi, a uspjela sačuvati bebu

Više nije u komi, dva mjeseca nakon nesreće još ne govori, Marko je uvjeren da ga čuje...; Marko: Kad mi se Katica nasmije, kao da padaju milijuni s neba!

Komentari 6

AP
ApoloniDafne
23:55 02.01.2010.

U nadi da će život opet triumfirati i da će se raditi zdravi mali Josip ili Elizabeta opet iznova molim beskrajnu dobrotu Boga da bude uz njih! To što su siromašni ne smije biti nikakav problem za primjereno liječenje i rehsbilitaciju majke. Pokažimo da smo društvo socijalne solidarnosti! Da se radi o bogatima ( iako neka Bog ćuva sve ljede svijeta ) bilo bi tu brige, pisanja i suosjećanja. Na pretek. Što radi Crkva? Kako se ta super humana institucija ponaša? Da vidimo!

VL
RI
rina
00:44 03.01.2010.

Marko ,zelim tebi i Katici sve najbolje od cijelog mog srca i da ona ubrzo ozdravi.

VL
G2
gost_20
22:42 02.01.2010.

.....upoznata sam sa situacijom .... ovaj članak stvarno nema nikakve veze sa stvarnošću... neka naš \"dragi\" Marko jednom kaže istinu... zanima me kako će se brinuti o zaručnici i djetetu kad intervju daje u lokalnoj krčmi, a ne u domu kojem bi trebali boraviti dijete i zaručnica????.... sljedeći intervju u novinama će izaći s naslovom : \" OČAJNI OTAC TRAŽI POMOĆ ZA SVOJE DIJETE !!!!!! \" . A VI NAIVNI POMOZITE !!! .... Iako je Katarina odrasla bez roditelja to ne znači da ju oni ne vole i da se ne brinu za nju. Roditelji ju svakodnevno posjećuju u bolnici, dok ih on tjera i radi \"scene\" u bolnici. by novi zvjezdani trač

VL
PE
petrovve
22:45 02.01.2010.

Mi se svadjamo ,tko nam treba biti predsjednik.umjesto da pogledamo oko sebe. Zelim vam sve najbolje,neka ti tvoja Katica rodi zdravu bebu,a da je on covjek na svom mjestu vidi se .Neki drugi bi odavno otisao u nepoznatom smjeru.

VL
PE
petrovve
22:49 02.01.2010.

Koliko zloce u nekima moze biti,zavisti i ljubomore.

VL
RI
rina
01:11 03.01.2010.

Zgrada u kojoj Marko radi ima 4 metara duboku jamu.Pitam se tko je odgovoran da je ta jama otvorena.K Jost i F Saric bilo bi dobro da pitate vlasnika pekare zasto je jama otvorena i mislim da bi bilo u redu da se tim mldim ljudima plati OSTETA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.