Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putinomanija

Tisuće Rusa u redovima za majicu s Putinom

Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.10.2014.
u 19:17

U prestižnom moskovskom trgovačkom centru sastavljen je štand koji nudi majice s Putinovim likom.

Ruski predsjednik Vladimir Putin proslavio je 62. rođendan u Sibiru, dijelu Rusije koji je široj javnosti poznat u negativnom kontekstu još iz vremena Sovjetskog Saveza, a tamošnji stanovnici dočekali su ga s oduševljenjem jer se, inače, tog dijela države političari rijetko sjete.

O popularnosti Vladimira Putina u samoj Rusiji često se špekulira pa procjene idu iz krajnosti u krajnost. Od toga da je popularniji nego ikad dosad do toga kako sve više Rusa ne podržava njegovu agresivnu politiku. Sudeći prema događajima iz Moskve, u pravu su oni prvi.

Naime, u prestižnom moskovskom trgovačkom centru sastavljen je štand koji nudi majice s Putinovim likom, a bio je premalen za sve koji su je htjeli kupiti i tako obilježiti predsjednikov rođendan.

>>'Vojna parada za Putina u Beogradu izazvat će nepovoljne reakcije na zapadu'

>>Objavljen ISIL-ov manifest: Putinu nude pakt u zamjenu za nuklearni program

>>Transkripti otkrivaju: Putin je angažirao vojnike u Ukrajini!

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 8

VE
Vercingetorix
20:30 08.10.2014.

Jest autoritaran, ali u svakom slučaju je bolji od raspikuće Jeljcina, pijanog američkog sluge i sluge oligarha iz grupacije zvane Obitelj (koji su iskoristavali njegovu fizicku slabost i držali cijelu rusku ekonomiju). Putin je na vlast došao uz pomoć oligarha, ali kad je uhvatio poluge moći sve ih je doveo u red, stavio je udruge "civilnog" društva pod kontrolu, vratio vanjski dug (ili mu je oprošten), i pokrenuo ekonomiju i razvijanje obrane. Nema kod Putina cile-mile.

Avatar tajar
tajar
20:07 08.10.2014.

Mogu si zamisliti tko bi u Hrvatskoj nosio majicu s Milanovićevim likom.

MM
mojski.moja
19:41 08.10.2014.

putin je po meni covjek koji zeli po svaku cjenu da odrzi svoj rezim, sto je najgore on i rusi vecina drzi do toga da je on pravedan i doista patriota, on jeste patriota mozda,ali on ne vidi da cionisti koji kontroliraju vecinu rezimnihdrzava svijeta je spremna isto ici do kraja, i do vecih ratova, i to ne vide ili ne zele da vide ljudi ,od straha kojeg su cionisti ulijevali rezimima svijeta i njihove taktike da osim rezima i tvornice ,i banke drze u svojim planovima to ljudima cak ne daju ni da sprijece ovaj veliki rat kojeg spremaju,je rat za profit, profitiraju samo cionisti, i njegove sluge......putin je idealna osoba koja odgovara cionistima, covjek koji ce i biti osoba koja ce biti najveci protivnik "cionistima" a to da je on pravedan ,nije istina, on se bogati ,ali je ujedno i covjek koji odgovara i prikladan je da se zapocne ono sto cionisti spremaju, a to je rat za profit ma kako da god vama to zvucalo bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije