Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minneapolis
Povratak na članak

Tisuće ljudi na komemoraciji za Floyda: 'Na prekretnici smo'

Demonstracije u četvrtak nastavljaju se nakon što su tužitelji podigli nove optužnice protiv bivših policajaca u Minneapolisu umješanih u Flyodovo ubojstvo.

Komentari 4

PE
PetiElement
21:30 04.06.2020.

I u tekstu se, nakon imena (prezimena), navodi "crnac".... Znači, da je bio bijelac nema veze..

VL
Avatar Forte
Forte
21:17 04.06.2020.

Taj Floyd ima veliki kriminalni dosije, bio je 5 godina u zatvoru , ova komemoracija je bila na CNN , Amerika je pala na noge ova predstava ja dokaz koliko se boje Afro amerikanaca iako poziv za pomoc je stigao od Arapina kojeg je ovaj Floyd pokusao da muva u njegovoj radnji

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
21:19 04.06.2020.

Prema nalazu obdukcije nesretnik je umro od srčanog udara a pripomoglo je malo droge koje su pronašli i naravno nespretna policijska intervencija. Nema drugog razloga za ove prosvjede osim da demokrati napadaju Trumpa a lopovi, antife i ostali američki polu svijet trgovine i policiju.

VL
PE
penelope5
21:46 04.06.2020.

Tko veli da smo na prekretnici pop? A tko njega sto pita, pa nece nam popovi krojiti sudbinu narodu, to smo vec gledali kroz povijest u ropstvu s njima, dok ih ANTIFE nisu supirali sa vlasti, i oslobodili Europu i svijet od njih, i stvorili suverene i uredne pravne drzave svojim narodima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.