Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIO BIRAČA OGORČEN
Povratak na članak

Tisuće građana moralo tražiti plavu potvrdu da bi glasali: Što ako nemate važeću osobnu

Matični uredi danas rade upravo radi ovakvih situacija, međutim, to nije praktično rješenje objasnila je jedna biračica. "Na biračkom mjestu su me uputili da odem u matični ured i donesem potvrdu te tek onda mogu glasati, ali to je stvarno nepravedno.

Komentari 1

MO
MOSAD
17:41 17.04.2024.

Ajmooo ljudi ne odustajte, SDP preko svojih medija i okupiranih instituacija rade sve da se stvori nezadovoljstvo prema Drzavi Hrvatskoj.Izađite na izbore i recite NE iekstremnoj primitivnoj i povampirenoj JU DESNICU predvodenoj Zoranom i njegovim slugama.Recite NE izolacoji HR od ostataka civiliziranog svita.Nije nam mijesto sa Dodigom Vucičem na ciju stranu nas vodi ZM

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.