Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poljska
Povratak na članak

Tisuće aktivista izašli na ulice: 'Probudite se! Vrijeme je da spasimo svoj dom!'

'Moramo konačno taknuti srca političara koji raspravljaju u naše ime i probuditi njihovu ambiciju i hrabrost', rekli su aktivisti u izjavi objavljenoj na Facebooku

Komentari 4

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:49 08.12.2018.

A nista, valja im opalit carbon tax porez ... i povecat ga svaki put kad izadju na protest ...

VL
MA
Marsijanac
20:57 08.12.2018.

Sranje! Prvo su nam tupli o globalnom zatopljenju a sad su promjenili mantru u 'klimatske promjene'...... Skupina znanstvenika jasno tvrdi da dolazi do globalnog zahladjenja.

VL
AA
aabbcc
23:10 15.12.2018.

+1,5 i 2 stupnja Celzijeva___pa to je nesto super za Poljsku i Poljake samo dok oni to shvate treba puno vremena. : )

VL
VP
viviana patrizzia
10:16 09.12.2018.

Svi na ovome svijetu imaju pravo na obranu SVOG DOMA , osim HRVATA jer je to za svekolike agresore i razbojnike kako iz agresije 91. tako i prema medijskoj agresiji na hrvatsku i hrvate nepoželjno to ih podsjeća na ubijenejene vjerojatno artukovićevu vojsku u Jasenovcu i civile na Blajburgu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.