Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očuvanje okoliša

Tisak otkupljuje stari papir po cijeni od 50 lipa za kilogram

'14.03.2012., Koprivnica - Djelatnica Tiska cisti kiosk - ilustracije. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
03.07.2013.
u 10:26

- Tisak otkupljuje dnevne novine, letke, časopise i kataloge koje je prije predaje potrebno sortirati. Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa, navode u priopćenju.

Tisak je ukazao na problem gomilanja količine otpada te ponudio građanima mogućnost otkupa starog papira po cijeni od 50 lipa za kilogram papira, priopćili su iz te Tvrtke.

- Sakupljanjem starog papira značajno se smanjuje količina otpada koja se odlaže na deponije te se također dobiva sirovina za proizvodnju novog papira.

Tisak otkupljuje dnevne novine, letke, časopise i kataloge koje je prije predaje potrebno sortirati. Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa. Iznos otkupa moguće je podići na najbližem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. Jedna osoba može predati maksimalno 150 kilograma papira za otkup u jednom danu.

U Zagrebu je stari papir moguće predati radnim danom od 8-15 h te subotom od 7-12 h na adresama: Slavonska avenija 2 (ulaz sa Odranske ulice) i Samoborska cesta 132. U ostalim gradovima otkup se vrši radnim danom i subotom u vremenu od 9-13 h na sljedećim adresama: Bjelovar (Hrvatskog proljeća 8), Dubrovnik (Žuljanska 1), Karlovac (S.S. Kranjčevićeva 2a), Osijek (Jablanova 37), Požega (A. Kanižlića 14), Rijeka (Kukuljanovo 375), Sisak (Braće Čulig 22), Slavonski brod (Sjeverna vezna cesta bb), Split (Dugopolje, Dugopoljska 17), Šibenik (113. Šibenske brigade HV 179), Varaždin (Gospodarska 29 d), Vinkovci (Ivana Kukuljevića Sakcinskog 31), Zadar (Biogradska cesta 52), Žminj (Matka Laginje bb)- navode u priopćenju. 

>> Spajaju se Tisak i iNovine?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije