Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija utvrdila razloge tragedije kod Bosiljeva
Povratak na članak

Tinejdžer poginuo “igrajući” se eksplozivom

Eksplozija koja je smrtno ranila 17-godišnjaka u Selima Bosiljevskim uzrokovana je miješanjem za sada neutvrđenih tvari u električnom mikseru, doznajemo od Policijske uprave karlovačke.

Komentari 5

MA
max221
20:08 26.11.2009.

Daj polaži malo respekta prema poginulom.... ovdje nije mjesto politici.

VL
MM
Mladen Miletić
01:14 27.11.2009.

Tinejdžer poginuo “igrajući” se eksplozivom? Ili opet vjeruju neki u Petardu !

VL
MM
Mladen Miletić
11:21 27.11.2009.

Pametni ljudi respekt prema poginulima; prema živima netreba respekt ili on ima vremena. Volio bih da me ako zaslužujem respektiraju dok sam živ kada poginem netreba mi ništa osim pokopa. Napisao sam u vezi nedavne petarde da je morala bitii preparirana kada se prsti razlete. Ili se u Hrvatskoj prodaju protuzakonite eksplozivne naprave bez kontrole i odobrenja...

VL
KO
konkord
22:58 27.11.2009.

A eto političari vode računa o tome da svirači na svadbama imaju sve uredne papire a ne vode računa o tome što se prodaje raznorazna pirotehnička sredstva od kojih nam djeca ginu i ostaju invalidi. Ako je dečko došao do opasnih zapaljivih tvari, pitam se zašto? Zar ne treba država obratiti pažnju i držati takve stvari pod kontrolom. Žalosno je što se desilo sa dečkom i žao mi je njegove obitelji, to je težak gubitak a rana nikad ne zacjeljuje. RIP

VL
RS
Rok Stravs
19:56 28.11.2009.

Aleš, počivaj v miru. Bil si dober prijatelj, vedno nasmejan... Vedno boš ostal v mojem srcu. :-( R.I.P.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.