Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lagao za godine

Tinejdžer operirao penis jer mu je bio premalen, no ovakvom se rezultatu nije nadao

penis
Foto: Thinkstock
06.04.2017.
u 11:20

Dječak star samo 13 godina podvrgnuo se plastičnoj operaciji spolovila uvjerivši kirurge kako ima 18 godina

Kada je tinejdžer iz kineskog grada Changji City odlučio operirati penis, nadao se da će nekoliko centimetara biti veći. No, nije očekivao da će mu se život nakon toga drastično promijeniti.

Dječak, star samo 13 godina, liječnike je, naime, uvjerio kako ima 18 godina te zatražio operaciju svog penisa smatrajući da je premalen. Godinu dana pokušavao je povećati svoju muškost raznim lijekovima i metodama, no kako mu ništa nije pomoglo, odlučio je otići pod nož.

Tako je liječnicima iznio svoj problem, a oni su ga operirali ostavivši mu ožiljak od četiri centimetara duž spolovila, koji je pocrnio.

No, tinejdžer je nakon operacije imao puno veći problem od toga kako njegov penis sada izgleda. Toliko ga je boljelo da nije mogao spavati pa čak ni leći u krevet.

– Liječnike sam pronašao na internetu i otišao u tu bolnicu. Oni su me podvrgnuli testu koji sam platio 92 juana (stotinjak kuna) i dijagnosticirali mi preranu ejakulaciju. Liječnici su mi rekli kako će mi penis moći biti u erekciji samo jednu minutu ako se ne podvrgnem tretmanu – ispričao je 13-godišnjak.

No, nakon operacije morao je priznati roditeljima što je učinio pa su roditelji morali platiti 15.000 juana (oko 15.000 kuna) kako bi kirurzi popravili ono što su pogrešno napravili.

Bolnica je nakon toga prijavljena jer su operirali maloljetnika te je istraga u tijeku

>> Operirala vaginu kako bi poboljšala svoj seksualni život, no ovo je zadnje što je očekivala

>> Šokirani prolaznik snimio par 'u akciji': Nije mogao vjerovati što to rade usred dana na balkonu zgrade

Komentara 12

Avatar sv.ilija
sv.ilija
15:17 06.04.2017.

Ja znam jednog novinara koji je umislio da ima velik mozak pa ga htje smanjit kad su mu doktori otvorili glavu unutra ništa samo jedna žica prolazi kroz glavu dugo razmišljali šta će i odlučili da je presjeku kad su to napravili ovom uši otpale

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:29 06.04.2017.

koje gluposti, kao doktori ne vide prije dokumentaciju o kome je riječ, zato i postoji anesteziolog prije operacije, 13 godina i 18 godina dijete/mladic je velika razlika

Avatar maxist
maxist
17:01 06.04.2017.

bedaček

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije