Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Krstičević:
Povratak na članak

'Tijelo poginulog vojnika Josipa Briškog sutra ujutro u Hrvatskoj'

Druga dvojica vojnika koji su također teže ozlijeđeni izvan su životne opasnosti, jučer su operirani i dobro se oporavljaju

Komentari 20

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
14:46 25.07.2019.

Slava mu!

VL
GO
GOMKOO
15:35 25.07.2019.

Precjednica hitno šalje kontingent jogurata sa voćem , u znak suosjećanja.....!!!....ne dolazi na dernek, na kupanju je !!

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
17:48 25.07.2019.

Kad je dan žalosti ?

VL
ZC
zorro.cz
16:42 25.07.2019.

Na indexu piše da pokop financira MORH. Ne, ne financira MORH, nego porezni obveznici, znači sve budale koje su još ostale u hrvatskoj uključujući i mene.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:39 25.07.2019.

Dvije stvari. Ako naši susjedi Slovenci koji su dali i prvu damu SAD-a šalju maksimalno do 10 vojnika u Afganistan, tada i mi srazmjerno trebamo slati adekvatan broj naših vojnika. Jer smrt jednog i ranjavanje dvojice naših ljudu na 4 milijuna Hrvata je kao ubijeno ili ranjeno 250 Amerikanaca na više od 300 milijuna amerikanaca. Trebamo biti svjesni tih odnosa. Drugo, ministar kao vojnik vjerujem ne bi nikada poslao konvoj u Mercedesima već bi sigurno u tako opasnom ratnom području to uradio u oklopnim vozilima i s naoružanom borbenom prethodnicom i zalaznicom uz dodatnu kontrolu i podršku iz zraka. I sigurno ne bi išli svaki dan u isto vrijeme istom rutom. Što god rekli, to Amerikanci sami ne čine i ne šalju svoje bez borbenog osiguranja a pogotovo ne uvijek istom rutom i u isto vrijeme. Ako to Amerikanci ne rade sa svojim vojnicima, zašto to radimo mi? Zar mi bolje procijenjujemo i imamo bolje informacije i iskustvo od Amerikanaca? Pametniji smo a oni su vjerojatno glupi jer idu s oružanom pratnjom i u oklopu, zar ne???Molim ministra da kroz ratno područje uključivši i opasnost od samoubojica više nikada ne šalje naše vojnike ni na kakve zadatke bez borbenog naoružanog osiguranja i bez zaštitnog oklopa koji će ih štititi od napada triciklom. Upravo i baš onako kako to Amerikanci rade sa svojim vojnicima.

VL
DU
Deleted user
14:38 25.07.2019.

Odgovor na sve je... Sto hrvati rade u afganistanu...tko je odgovoran za smrt vojnika...po meni onaj tko mu je odobrio ici u okupaciju strane drzave ..kgk plenkovic krsticevic..ili tko...

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
14:44 25.07.2019.

Eto hvala bogu i tebi je krenulo da se pojaviš nakon uspjeha u nabavi aviona. Iskrena sučut roditeljima, rodbini i nevjenčanoj supruzi,a svi vi odmaknite se od nas običnih građana.

VL
GO
GOMKOO
15:20 25.07.2019.

doček...tko pjeva.....???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.