Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIT ĆE SE SAMO ŠKOLE
Povratak na članak

Tijekom Uskrsa u Italiji stroga karantena, kazne medicinskom osoblju koje se ne cijepi

Medicinske sestre koje se nisu htjele cjepiti (medicinsko osoblje je u Italiji prvo svo cjepljeno) proširile su zarazu u nekim bolnicama, ali prije svega u domovima za starije osobe

Komentari 3

NE
neboiznadzagreba2
15:59 27.03.2021.

Država nije vlasnik ničijeg tijela, no lobiji i razna banda je uzurpirala države, sve van pameti podvode pod "mjere" i tjeraju ljude sijanjem straha, tkz. mjerama, prijetnjama, otkazima na nešto na što u normalnim okolnostima nikada ne bi pristali. OvoOvo nenormalno bi trebalo biti "novonormalno" a ja na to nikada neću pristati, čovjekoubojice!

VL
AA
aabbcc
19:27 27.03.2021.

Pa napisite racun da uplatimo za kazne m. sestara nisu one krive sto nisu ovce!

VL
DU
Deleted user
18:40 27.03.2021.

Jaka stvar ako se ne cjepiš dobiješ otkaz i tko če im radit u bolnici hoće li možda zaposliti migranate

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.