Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOVIJESTI
Povratak na članak

Evo koje nas promjene očekuju u zdravstvenom sustavu!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan!

Komentari 12

DU
Deleted user
18:28 06.05.2016.

Nema budućnosti dok svi ustaju na stražnje noge oko prošlosti. Mi živimo u njoj i ne znamo izaći, Naši su pogledi i teme vezani isključivo za prošlost; tko je bio veći ?rvat, tko je veći ustaša, tko glasnije viče za dom spremni, kome je prvo polje u šahovnici crveno a kome bijelo, tko je tek dva koljena tu, a to je došao jučer a tko je tu već sedam koljena. Nama nije bitno radi li čovjek dobro, vrijedno, je li moralan, je li častan i u poslu i privatno, Samo forma, ono što svi mogu vidjeti i čuti kao izgled, buku, moć, zastrašivanje i simbole. Ono što se dulje gradi; ugled, radne navike, rezultate rada, poštovanje - to je nama samo mlaćenje prazne slame. Dok se to ne promijeni - nikuda mi nećemo, nego sve dublje.

VL
DU
Deleted user
17:44 06.05.2016.

osim pečata i pokoje uredbice ova Vlada je na pozitivnoj nuli.....Oreškoviću povuci potez i dokaži se ili idemo na nove izbore....

VL
Avatar Daruvar_
Daruvar_
17:24 06.05.2016.

Jest da je Vlada RH skupljena s koca i konopca, ali valja ostaviti Oreškovića da radi svoj posao i pokaže je li kadar sprovesti pokoju reformu. Ne očekujemo čuda, ali neke pomake svakako. A pričice o Iviću, Ivici, Marici ii sličnima valja ostaviti dokonima koji jednostavno nemaju pametnija posla od podmetanja klipova. Krajnje je vrijeme da se koncentriramo na prava pitanja za budućnost ove države.

VL
KA
kapunjohan
19:03 06.05.2016.

kad netko kaže, kasni vlak,kasni izrada nekog proekta, znate o čemu govori. Svi govore o nekakvim reformama a nitko nezna zapravo što je to. Državi trebaju dob ri i stručni radnici , dobri i jasni zakoni i propisi da se zna tko je zašto nadležan i odgovoran, odnosno da ljudi u državnim službama mogu biti brzi i operativni.Trebaju dobra kompjuterska riješenja da su službe povezane da mogu brzo provjeravati potrebne podatke itd.Treba zaposliti kvalitetni i kvalificirani kadar koji će znati tako organizirati rad službi i biti za njih odgovoran.Sad se očekuje da su reforme da se ljude izbaci sa posla, da im se smanje ionako niske plače i to onim drugim ne nama. Te aktivnosti treba osmisliti i provesti a ne blebetati, nema reformi što čekate.Jasno da bi se n ajprije trebalo početi sa rasčišćavanjem nesposobnoga vodilnoga kadra u svim državnim službama pa i u diplomaciji koja je isto neučinkovita.

VL
TH
than
01:09 07.05.2016.

Sto tko ima gledati ovo ?!?!? Isti su kao i oni prosli... Nema nicega bolje. Zaduzivanje i dalje, pada broj zaposlenih.... Nesposobni i jedni i drugi...

VL
4M
4mazge
17:25 06.05.2016.

Mostu: dajte ultimatum partnerima....reforme ili slom vla.de!....tako ćete pridobiti nešto glasova za sve izvjesnije izbore!....po starom ćete izgubiti još glasova

VL
L0
luena 01
17:53 06.05.2016.

Karamarko se igra ... Mogao bi ostati bez fotelje ako podmuklim spinovima drugom pokusas podvaliti da bi se dokopa premj.fotelje... Prije ces biti oporba nego premijerKaramarko... Ostavi covjeka da radi ...Da ga nisi trebao ne bi covjek ni dosao..Ali ti nisi mogao, a da ne zavrsis u vladi i pod cijenu prljave igre... I tebi je Hrvatska na srcu, prije u dzepu...?!

VL
KS
Ksantipa
18:37 06.05.2016.

Sve su to organizirani i narčeni spinovi, strateški i tktički odrađeni s ciljem rušenja rejtinga premijera i njegove smjene iliti zamjene sa gospodinom Prvim, po planu, ali nije Orešković ničija lutka, smokvin list, uhljeb i potrčko. Ćovjek zna, hoće i može. Shvato je da je premijer.

VL
HR
hrza
07:16 07.05.2016.

To su promene po principu bolje mrtav nego živ.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:00 06.05.2016.

A skojevaca šta su se raspištoljili, lažu nemimilice, usfalilo para, nikad više na vlast skojevska djeco, došlo vrijeme da već jedanput u svojoj obiteljskoj povjesti krenete i nešto pošteno radit....

VL
TO
tonkica
08:22 07.05.2016.

Jesus, zenska ima katastroda glas! Ko da pisti a ne govori!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.