Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovski premijer
Povratak na članak

Thaçi: Srbija je na Kosovu počinila genocid

Dodao je kako još nije razjašnjena sudbina oko 1 700 osoba nestalih u ratu i da će Europski parlament ubrzo posebnom rezolucijom zatražiti od Srbije ispitivanje svih mjesta na kojima se sumnja da su skriveni posmrtni ostaci žrtava rata na Kosovu.

Komentari 7

Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
13:49 27.03.2014.

To reče terorista koji se na poternici MUP-a Srbije nalazi još od septembra meseca 1993. godine, zbog bombaškog napada na kasarnu Kosovskih Junaka u Prištini, kojom prilikom je bilo više ranjenih i ubijenih vojnika Vojske Jugoslavije!!!.

VL
Avatar putinthegreat
putinthegreat
15:45 27.03.2014.

To kaže onaj protiv koga međunarodna zajednica vodi istragu za trgovinu ljudskim organima koje je vadio Srbima među kojima je bilo i dece, ali kad vidim ko je napisao ovakve gluposti onda mi je sve jasno!

VL
SE
selbivoje
17:34 28.03.2014.

ne jednom vise puta

VL
IS
istri
18:51 29.03.2014.

kad se sjetim sto su radili milosevicevi ljudi to je bilo strasno nikoje bande u povjesti nisu cinile toliko ruznoga. ALI.ne zato da se tu stvori jedna Nova drzava. jer ni níjemacka nebi onda trebala da postoji nakon onoga sto sto su napravili . ako moj otac je pocinijo zla nije pravedno da i meine kazne . a to su napravili sa srbijom. mozda nisam pravedan sto nisam opredjeljen.

VL
ST
staro topoljanin
21:08 26.03.2014.

trebaju svi zajedno podici tuzbu za genocid, hrvati,bosancii kosovari,jer su svi zajedno terrizirani od cetnicke i jna-srbske vojske.

VL
Avatar tamni+
tamni+
22:12 31.03.2014.

šta on jadan zna šta je genocid po definiciji...čula žaba...pa digla nogu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.