Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarili ga

'Tetovaža iz pakla': Evo zbog čega su mladići nakon pijanke završili u zatvoru!

Ilustracija/ Tetovaža
Foto: Ilustracija/ Pixsell
17.02.2014.
u 08:53

Kada je mladić shvatio da na leđima nema tetovažu zmaja i Ying-Yanga, kao što su se dogovorili, šokirao se

Christopher William Lord (23) "zaradio" je 12 mjeseci zatvora s mogućnošću uvjetne kazne nakon određenog vremena jer je nakon vesele pijanke s još dvojicom mladića 2010. godine jednom od njih na leđima istetovirao 40 centimetara dug penis.

Lord je u tetoviranju asistirao 24-godišnjem prijatelju Matthewu Francisu Bradyju, kojem je kazna izrečena još 2011., a žrtva je bio treći mladić (25) kojeg su nakon dovoljne količine alkohola uspjeli nagovoriti na "trajni ukras" na tijelu, piše news.com.au.

Kada je mladić shvatio da na leđima nema tetovažu zmaja i Ying-Yanga, kao što su se dogovorili, šokirao se. Ipak, mladić je do sada tretmanom uspio ukloniti "spomenik" alkoholnom druženju, a proces uklanjanja potrajao je čak devet mjeseci. 

>> Odlučili ste se za tetovažu? Biste li se usudili iscrtati nešto slično?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dražen
dražen
10:22 17.02.2014.

Bolje i to nego da ga "od žuje peče guzica" ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije