Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tetovaža i ples na štangi pokušaj ažuriranja kršćanske poruke! Kamo idemo?

07.04.2023. u 08:25

Crkvu, vjeru i molitvu tražimo zbog smirenja, ali baš tu u zadnje vrijeme nastaju neredi. Produciranje u crkvi vjernike potiče da pastoru prijete smrću; javna molitva izaziva ateiste da najvulgarnije vrijeđaju molitelje

Komentara 2

DU
Deleted user
21:35 07.04.2023.

"Na bečkom glavnom trgu Stephansplatzu, tik uz katedralu nalazi se simpatična katolička udruga nazvana Quo vadis?, što na latinskom znači Kamo ideš?, prema riječima koje je po legendi Isus uputio svetom Petru dok je bježao iz Rima pred progonom." Gospodine Beck, uz dužno poštovanje Vama, danas gotovo svi imaju pristup Internetu, ali pretpostavljam da Vi, ipak, imate. Stoga, nije bio problem provjeriti da riječi "Quo vadis?" nije uputio Isus (Svetom) Petru Apostolu, već obrnuto, (Sveti) Petar Apostol Isusu, u cijelosti - "Quo vadis, Domine?" ("Kamo ideš, Gospodine?") A, Isus mu je odgovorio - "Venio Romam iterum crucifigi." ("Dolazim u Rim, ponovno biti razapet.") (Sveti) Petar Apostol se posramljen vratio u Rim, gdje je i umro mučeničkom smrću (razapet na križu, ali s glavom prema dolje, jer se nije smatrao dostojnim umrijeti kao Isus (pa im je, Rimljanima, rekao da ga na taj način razapnu) ). S poštovanjem.

MM
MMarko657
09:02 07.04.2023.

Pokojni velečasni Ratzinger je teologe usporedio s klaunom koji seljane moli da mu pomognu ugasiti požar u cirkuskom šatoru, a niko ga ne uzima za ozbiljno i samo mu se smiju... Poruku se ne smije prilagođavati da bi bila prijmčivljija, pa makar to značilo da če biti manje onih koji će imati uha da ju čuju. Ionako je zapovjed da budemo sol zemlje, a ne zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije