Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Teško stradao župnik župe Sveti Đurđ

nesreća
Foto: Marko Jurinec/PIXSEL
26.03.2014.
u 14:36

Župnik je vozio automobil, a na raskrižju ulice Vatroslava Lisinskog i državne ceste D2 sudario se s kamionom

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros malo prije podneva u Selniku, teško je stradao župnik župe Sveti Đurđ, Vlado Borak.

Župnik je vozio automobil, a na raskrižju ulice Vatroslava Lisinskog i državne ceste D2 sudario se s kamionom. Od siline udara župnikov automobil odbačen je s ceste. Teško ozlijeđenog župnika, ekipa Hitne medicinske pomoći prevezla je u varaždinsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

- O okolnostima nesreće zasad nemamo informacija, a više će se znati nakon rezultata očevida - kazali su kratko u varaždinskoj policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije