Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Teška prometna nesreća na Korčuli: Poginula tri mladića. Izletjeli su s ceste i udarili u stablo

Ilustracija
Google Street View
02.01.2022.
u 09:08

Od zadobivenih ozljeda sva trojica mladića su, na žalost, smrtno stradali na mjestu prometne nesreće

Rano jutros u 00,45 sati na dionici ceste D-118 Vela Luka-Blato došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su smrtno stradala trojica mladića, javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Do prometne nesreće je došlo kada je mladi vozač (19), upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registrarskih oznaka, krečući se iz smjera Blata u pravcu Vela Luke, zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika (nepregledan zavoj, mokar kolnik, smanjena vidljivost) izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo izvan kolnika i udarilo u stablo.

U vozilu su se kao putnici nalazila još dvojica mladića u dobi od 22 i 24 godine.

Od zadobivenih ozljeda sva trojica mladića su, na žalost, smrtno stradali na mjestu prometne nesreće.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid kojim je utvrđeno da nitko od nastradalih tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Tijela stradalih mladića su prevezena na Odjel patologije dubrovačke bolnice.

Ključne riječi

Komentara 5

KP
Karlovacko pivo
09:38 02.01.2022.

Sućut obiteljima nažalost našoj mladeži nitko danas nije ravan niti smije šta reći sve znaju

MO
modovisisajteMaraschino
09:33 02.01.2022.

sve je rečeno u jednoj rečenici "nitko od nastradalih tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas". tri obitelji zavijene u crno zbog sitnice zvane pojas. oduvijek govorim da novi i mladi vozači bi morali obavezno ići na autopsije poginulih u prometu da vide što rade alkohol, brzina i nevezanje pojasa. ja sam od malena takorekuć živio na cesti i putovao svaki vikend podravskom magistralom i nagledao sam se nesreća i mrtvih i mnoge scene i danas nakon skoro 50 godina su mi u sjećanju. mladi danas žive u nekoj virtualnoj stvarnosti interneta i igara te nisu svjesni mogućih opasnosti i posljedica.

MA
majstorsmora
09:27 02.01.2022.

Je tragedija je, ali kad sam sebe ubiješ na cesti onda je to i više od tragedije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije