Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Teška prometna nesreća kod Vinkovaca, smrtno stradao 44-godišnjak

Velika Gorica: Sudar dvaju osobna automobila ispred Doma zdravlja
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
06.09.2022.
u 11:32

Zbog očevida prometne nesreće promet 3. dionicom državne ceste bio je zatvoren do 03:15 sati za sva vozila od centara Slakovaca do križanja 3. dionice državne ceste D46 s državnom cestom D57 (Đeletovci).

Jučer, oko 21,35 sati, na državnoj cesti D-46 dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Prema navodima policije do nesreće je došlo kada je 44-godišnjak iz Tovarnika, dok je upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih pločica, u zavoju u desno nije prilagodio brzinu kretanja vozila uslijed čega je prešao je na lijevu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom vozila udara u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja iz Banovaca. Pri tome 44-godišnjak nije koristio sigurnosni pojas, a kretao se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca.

-U prometnoj nesreći smrtno je stradao 44-godišnjak dok je putnik u njegovu vozilu, 26-godišnjak iz Tovarnika, koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, zadobio teške tjelesne ozljede. Lakše su ozlijeđene 24-godišnja vozačica kao i putnica u njenom vozilu, 46-godišnjakinja iz Banovaca – izvijestila je policija.

Zbog očevida prometne nesreće promet 3. dionicom državne ceste bio je zatvoren do 03:15 sati za sva vozila od centara Slakovaca do križanja 3. dionice državne ceste D46 s državnom cestom D57 (Đeletovci). 

VIDEO: Otkriven uzrok misteriozne bolesti u Argentini: Stručnjaci identificiraju izvor epidemije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije