Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuli vozači

Tragedija pokraj Vinkovaca: Auto se zabio u kamion, dvojica mrtva

Nesreća kod Vinkovaca
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
18.12.2013.
u 23:11

Poginuli su vozač osobnog automobila i vozač jednog od kamiona.

Dvojica su muškaraca poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se večeras oko 21.30 sati dogodila pokraj Vinkovaca na državnoj cesti D-46, između Slakovaca i Orolika, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Prema dosadašnjim saznanjima dva su se kamiona dotaknula retrovizorima, nakon čega su vozači zaustavili kamione te izašli kako bi provjerili štetu. No, na jedan od kamiona naletio je osobni automobil nakon čega je poginuo vozač automobila te vozač jednog od kamiona.

>> Pijani mladić čudom preživio: Autom podletio pod vlak

Komentara 3

BO
boni
11:53 19.12.2013.

znači, jedan od kamiondžija je pretjecao drugog , zato dodir retrovizora, da je vozio propisno ništa se ne bi dogodilo, i vjerojatno je nastradao nedužan vozač pretjecanog ..

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:11 19.12.2013.

... sa ovo dvoje broj žrtva zbog ovako glupog razloga popeo se na 6 ... 4 je poginulo kod tunela Krpani i sada ovo dvoje ... znam da ljudima pada usredotočenost kad su pod stresom ali baš toliko da see ne sklone sa otvorene prometnice i odmah signalizacijom obilježe opasno mjesto, nije mi jasno ... poginuti zbog razgledavanja oštećenih retrovizora je bezgranično glupo ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije