Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na cesti

Teška nesreća u Lici: U sudaru poginuo 22-godišnji vozač

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
29.01.2022.
u 11:04

U sudaru sudjelovali osobni automobil BMW zadarskih registracijskih oznaka i osobni automobil Mazda također zadarske registracijske oznake

Jutros oko 03.00 sata došlo je do prometne nesreće kod mjesta Ličko Cerje. Na teren su upućena policija i vozila hitne medicinske pomoći iz Gospića i Gračaca. U sudaru sudjelovali osobni automobil BMW zadarskih registracijskih oznaka i osobni automobil Mazda također zadarske registracijske oznake, javlja GS Press.

22-godišnji vozač iz Zadra poginuo je na licu mjesta.  Vozač osobnog automobila marke BMW iz Gračaca nije ozlijeđen. Cesta od jutros je zatvorena za sav promet.

Više informacija biti će poznato nakon policijskog očevida.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:08 29.01.2022.

baš me zanima rezultat uviđaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije