Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEGOSLAVCIMA

Teška nesreća kod Vukovara: Automobil sletio s ceste, vozač (51) poginuo na mjestu

Ilustracija o?evida prometne nesre?e
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.06.2022.
u 11:57

Očevidom je utvrđeno da poginuli vozač nije koristio sigurnosni pojas, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru

U Negoslavcima, nedaleko od Vukovara, jutros u 7.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila, 51-godišnji hrvatski državljanin.

Očevidom je utvrđeno da se 51-godišnji vozač osobnog automobila vukovarskih registarskih oznaka kretao Negoslavcima, te je na dijelu te prometne dionice, koji ima blagi zavoj, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario prednjim dijelom vozila u betonski prilaz te tom prilikom smrtno stradao.

- Očevidom smo utvrdili da poginuli vozač nije koristio sigurnosni pojas, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje će se po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru obaviti obdukcija. Policijska uprava vukovarsko-srijemska će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće - izvijestila je policija. 

>> VIDEO Autom se zabio u gomilu u Berlinu, jedna osoba je poginula: Policija je objavila identitet privedene osobe


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije