Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže mu novi dom

Teri pronađen u šetnji na livadi, pun krpelja i bez čipa

Teri
Foto: Privatni album
1/4
10.04.2015.
u 15:08

Ima najviše 10 mjeseci, potpuno je zdrav, jedino se treba malo udebljati

Teri je pronađen na jednoj od novozagrebačkih livada, šetao je sam, napušten, gladan i pun krpelja.

– Nisam ga mogla ostaviti, iako sam znala da kod mene ne može ostati jer u stanu već imam četiri psa i dvije mačke – priča nam Svjetlana P. Dodaje kako pas nije imao ogrlicu, a s njega su skinuli 30-ak krpelja. S njezinim psima složio se u roku keks, a mačke nije uopće ni ''doživio''.

Već sljedećeg dana pronašla mu je privremeni smještaj, nije ga mogla vratiti na cestu. Veterinar je potvrdio sumnje da vjerojatno nema čip.

– Teri ima najviše 10 mjeseci, zdrav je, iako treba nabaciti koju kilicu. Striček čuvalica hvali ga jer je bio jako dobar kod veterinara, družio se sa psima, a ljudima je prilazio i umiljavao se. Jedan superpas – kaže njegova nalaznica. Teri treba dom, a do tada ga treba i hraniti i cijepiti. Dodatne informacije mogu se dobiti na 091/37-72-682.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije