Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Teretnjak naletio na biciklisticu i usmrtio je

biciklist
Foto: Ilustracija: Marijan Susenj/PIXSELL
04.09.2015.
u 08:44

Nesreća se dogodila jutros na otvorenom dijelu ceste D-20 između Đelekovca i Legrada nedaleko od Koprivnice

Jutros u 6.30 sati došlo je to teške prometne nesreće na otvorenom dijelu ceste D-20 između Đelekovca i Legrada nedaleko od Koprivnice. Teretni automobil naletio je na biciklistkinju, koja je smrtno stradala. Točne okolnosti nesretnog događaja utvrdit će se očevidom, koji je u tijeku.

Od 7.40 sati zbog obavljanja očevida zatvorena je cesta D-20 te se promet odvija obilazno, i to smjerom Koprivnica-Đelekovec-Imbriovec-Zablatje-Kuzminec-Subotica Podravska i obratno te Donja Dubrava-Veliki Otok-Mali Otok-Zablatje-Kuzminec-Subotica Podravska.

Komentara 4

SO
Sos
09:32 04.09.2015.

Ljudi dragi prije 2 mjeseca vozim podravskom magistralom vecinom sve su naselja kamiona vise od osobnih automobila pretjecu u naseljima voze po 80 km na sat tako me jedan obisao punom brzinom u Miklausu a par stotina metara policija meneene ustavi samo redovna kontrola a kamion samo ispratili pogledom kao da je vozio normalno na moj upit kak on smije vozit kroz naselje i pored toga brze od dozvoljenoga njihov odgovor je znas li ti kao ja koliko on ima do osijeka a petak je!Nisam mogo sam sebi vjerovat da sam to cuo od policajca

SO
Sos
09:27 04.09.2015.

Zalosno

HY
Hygeia
11:36 04.09.2015.

Od domacih se njih malo drzi propisane brzine.Uspredivala sam to sa stranim registracijama.Tu gdje sam ja bila dozvoljeno bilo 30 ili 50 km na sat a oni voze 80 i vise.Treba tu proci jos najmanje 100 godina dok ne nastanestane neki red i kultura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije