Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARIJANTA E484K
Povratak na članak

Znanstvenik s Ruđera: Tek treba ispitati je li mutacija iz Zagreba brazilski soj'

Potrebno je provesti sekvenciranje cjelokupnog genoma SARS-CoV-2, što je u pripremi. Usporedbom cjelokupnog slijeda našeg uzorka virusa s postojećim podacima, počevši od originalne varijanta iz Wuhana do najnovijih sojeva mogu se detektirati razlike, odnosno otisak prstiju svakog pojedinačnog soja, navodi poznati znanstvenik

Komentari 4

DU
Deleted user
13:27 19.02.2021.

@zztop: stanje se pogoršava jer je ljudima dosta terora i velika većina više ne vjeruje u ovu bajku!!! Spremnost na cijepljenje pada iz dana u dan! I zato se sada izmišlju razni "mutanti" i "mutacije"...

VL
Avatar -zztop-
-zztop-
23:08 18.02.2021.

Stanje se pogoršava, cjepivo ne može dati rezultate jer ni nema dovoljno, nema ni plana cijepljenja a nit se zna kakvo je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.