Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obijest

Tek što su postavljeni, porazbijani reflektori na drniškoj Gradini

gradina drniš
Arhiva VL
18.01.2011.
u 11:26

Dugo se čekalo na uređenje zapuštenog drniškog spomenika kulture, a kratko na njegovo uništavanje

DRNIŠ - Uređenje zapuštenog drniškog spomenika kulture iščekivalo se dugo, a kad je napokon obnovljen, u kratku je vremenu uništen. Kako je izvijestila policija, vandali su porazbijali reflektore i žarulje koji su nedavno postavljeni na spomeniku Gradini.

Ova je vijest posebno žalosna za Drnišane s obzirom na to da je spomenuta rasvjeta na ostatke nekadašnje utvrde i kule na uzvisini iznad Drniša, na gradsku kulturno-povijesnu atrakciju, postavljena prije nepunih mjesec dana.

Taj vrijedan lokalitet bio je nepravedno zapostavljen i zapušten, a na inicijativu Ane Lokas iz drniške Turističke zajednice i drugih pokrenut je projekt za njegovo dostojno uređenje. Nedavno je postavljeno više rasvjetnih tijela, klupa i informativnih tabli.

Policija je kazneno prijavila nepoznate razbijače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije