Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila kontrolu

Taksist odbio seks, a žena počela psovati i bocom razbila prozor

taxi
PA Archive/Press Association
28.12.2010.
u 13:12

Žena je izašla iz taksija psujući, vrijeđajući i udarajući po vozilu. Nakon toga uzela je bocu i njome razbila sražnji prozor na taksiju

Jedan australski taksist vjerojatno će dobro razmisliti hoće li se ubuduće baviti ovim zanimanjem nakon onoga što mu se dogodilo u nedjelju navečer.

Naime, dok je u Darwinu čekao mušteriju, 41-godišnjem Deanu kod pivnice je u taksi uskočila žena i predložila mu seks. Kad je, inače zaručeni taksist, to odbio, žena je pobjesnila. Izašla je iz taksija psujući, vrijeđajući i udarajući po vozilu. Nakon toga uzela je bocu i njome razbila sražnji prozor na taksiju.

Ubrzo nakon toga žena, koju je taksist opisao očajnom i izrazito neprivlačnom, uhićena je te optužena za prijetnje i uzrokovanje štete.

Komentara 34

SN
snovak45
13:39 28.12.2010.

Vani stradala boca i auto-staklo taksiste... kod nas obratno: stradaju putnice i novčanici mušterija

DU
Deleted user
17:19 28.12.2010.

Kaže taksist da je bila očajna i lošeg izgleda I da je on zaručen, pa je zato odbio sex. A da je bila zgodna, onda bi sve bilo uredu i ne bi bilo problema što je zaručen.

JU
JUMPEṚ
19:55 28.12.2010.

. Ma kako se usudio odbiti fuck-parti s njom bezobraznik jedan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije