Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJE PRIJE IZBORA
Povratak na članak

Tajvan na nogama zbog kineskog satelita, građanima stigla poruka upozorenja: 'Ušao je u naš zračni prostor'

Ministarstvo obrane poslalo je sigurnosno upozorenje za cijeli otok korisnicima mobilnih telefona u Tajvanu nakon 15 sati po lokalnom vremenu (07:00 GMT), otprilike u isto vrijeme kada su kineski državni mediji potvrdili lansiranje znanstvenog satelita

Komentari 2

AS
Asirijac
13:39 10.01.2024.

Ko je instalirao vladu na Tajvanu, to nikog nije briga, ali svaka sila za vremena.Zivjela slobodna Kina , smrt okupatorima!

VL
LU
luftbrenzzer
14:09 10.01.2024.

Ne trebaju se brinuti zbog lažnih uzbuna. Kad Kina krene po svoje dvojbe radi li se o satelitu ili znanstvenoj sondi.Samo se čeka pravi trenutak koji nije daleko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.