Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tajna Božjeg utjelovljenja ispričana glazbom Bacha, Mozarta i Beethovena

“Et incarnatus est” redak je Vjerovanja koji otkriva lijepu i stoljećima skrivanu misao: kršćanski Bog nepopravljivi je humanist

Komentari 4

MA
marsovac
13:54 21.12.2014.

dobro da nije bila lepa brena, i muzikanti limeni od nis, nikad se nezna taj turbo folk

VL
BA
bakulušić
20:01 21.12.2014.

Ja bih rekao, čuvajte se lažnih proroka i ne uzimajte gospodina Pofuka za ozbiljno bez obzira što citira riječi nekih svećenika. Preduboko je to i prevelike su tajne da bi ih mogli objašnjavati Pofuk i Gerovac.Zato, oprez!

VL
Avatar MK
MK
13:31 22.12.2014.

...za bajke o Bozicu bez Boga je ipak Charles Dickens zaduzen druze Pofuk - a rodenje Isusa Krista ipak nije "bajka" kako pisete!

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
00:23 22.12.2014.

Bog nam se uvijek očituje kroz ljude...a kako bi drugačije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.