Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tadić: Spriječit ćemo daljnja priznavanja Kosova

tadic
Foto: Arhivska fotografija
24.09.2009.
u 09:02

Ovogodišnje 64. zasjedanje Opće skupštine UN-a u New Yorku bit će, prema riječima predsjednika Srbije Borisa Tadića, važno za borbu protiv daljnjih priznavanja neovisnosti Kosova.

Predsjednik Srbije Boris Tadić uvjeren je da će nastup Srbije na Generalnoj skupštini UN-a spriječiti daljnja priznanja neovisnosti Kosova, prenose srbijanski mediji.

Ovogodišnje 64. zasjedanje Opće skupštine UN-a u New Yorku bit će, prema riječima predsjednika Srbije Borisa Tadića, važno za borbu protiv daljnjeg priznavanja neovisnosti Kosova.

Tadić je rekao da će Srbija, čekajući odluku Međunarodnog suda pravde, na zasjedanju Opće skupštine učiniti sve da obeshrabri zemlje koje razmišljaju o priznanju neovisnog Kosova.

Srbijanski predsjednik ne vjeruje da će biti masovnih priznanja Kosova unatoč svim pritiscima na međunarodnom planu.

- Albanske institucije na Kosovu pokazuju da nemaju kapacitet uspostaviti elementarni red i u budućnosti, pa pitanje Kosova ne može biti riješeno bez Srbije - poručio je Tadić.

Najavio je da će u govoru Opće skupštine UN-a u New Yorku u petak naglasiti osnovne političke principe Srbije.

Komentara 122

ZO
ZoranMilic
10:33 24.09.2009.

jel rvati, kako je to kad gazi Srpska cizma???

RI
Risnjak
10:46 24.09.2009.

Zoki... tebe je 95\' ocito pogazi traktor, pa si se tek dana probudio iz kome ! Drugacije se tvoji komentari nedaju objasnit....

MA
maticzel
09:27 24.09.2009.

I srbija ima predsjednika koji voli pricati lose viceve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije