Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

'Ta prokleta demokracija. Ne možeš poslati vojsku da razbije demonstrante'

Poznavajući hrvatske običaje, cifra će još rasti, a DORH-u bi bilo najpametnije da zaposli dodatne ljude koji će pratiti obnovu i izgradnju. Bit će tu posla i za građevinare i za tužitelje

Komentari 6

DU
Deleted user
11:12 13.06.2020.

Problem sa demokracijom je da i kriminalci imaju svoja prava.

VL
DU
Deleted user
10:40 13.06.2020.

Demokracija je bila zamišljena da brani većinu od manjine, a ne obrnuto.

VL
PE
penelope07
11:21 13.06.2020.

Vojska Pentagonu treba za rasporediti okolo po svijetu, svijet se nalazi na rubu Trecega svjetskoga rata, a to sto vi zivite u svome svijetu maste, pa mastate da ce vam vrece tudjih novaca i dalje padati s neba, to suu vase poremecene mastarije koje ce vama uskoro doci na naplatu sa kamatama. Amerikom ne vlada jedan covjek, nego stroj od 5 MILIONA ljudi u Pentagonu i drzavnom aparatu, oni upravljaju drzavom, generali i vojska, to je tako od osnutka Amerike, od formiranja Republike, suverene i uredne pravne drzave. A ovi sto se guraju po ulicama, to je sprdacina na kvadrat, nece Pentagon na njih slati vojsku, imaju oni ozbiljnijega posla. Amerika nije samo u Americi, nego u citavome svijetu, gdje se sada vodi bitka za suverene i uredne pravne drzave, protiv globalista/globalnih nacista, koji se suljaju razvaliti i opljackati tudje suverene drzave i narode, sa sjedistem u Briselu i Berlinu.

VL
NI
NikoCro
11:49 13.06.2020.

E moj vecernji u kojoj vi zabludi zivite, Americki zakoni su napravljeni da koriste nedemokraciju u demokraciji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.