Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OECD UPOZORAVA
Povratak na članak

Svjetsko gospodarstvo će se godinama nositi s posljedicama epidemije

OECD poziva na plan od četiri točke za borbu protiv epidemije, uključujući besplatno testiranje na virus, bolju opremu za liječnike i medicinske sestre, novčane transfere radnicima uključujući samozaposlene te plaćen porez za godišnje odmore u tvrtkama

Komentari 2

BA
Barbasmora
15:48 23.03.2020.

Lipa naša balkanska ce fino bankrotirat i pocet iz nule - bez vanjskih dugova. Samo cemo gradjani ostati dužni "nasoj" voljenoj domovini. Turizam nikad više nalik prosle godine!

VL
SI
sisavac
12:54 23.03.2020.

zapadne zemlje su otprije visokozadužene, i sad još ovo... francuski javni dug je 2.600 mlrd eura... 104% gdp. ta zemlja inače ima aaa+ kreditni rejting. mi nemamo ni 75%, a jedva da smo pozitivni, tj. stagniramo. zapamtite brojke o javnom dugu prije ove krize, i usporedite ih sa brojkama nakon što kriza bude gotova. i uočite neobičnu podudarnost u brojkama u iznosima novca za koje su se države zadužile, i isto takav iznos za kolko se bogatstvo svjetskih milijardera povećalo. tako je bilo 98-e, pa 2008-e, ne vidim razloga zašto bi 2020-e bilo drugačije. zaduženje država ide u džep milijardera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.