Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlukom UN-a

Znate li što se obilježava danas?

telka
Foto: Thinkstock
21.11.2013.
u 08:29

Televizija je i dalje najpouzdaniji i najpopularniji medij za vijesti, sport, kulturu i zabavu, izjavio je glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon

Generalna skupština UN-a je 1996. proglasila 21. studeni Svjetskim danom televizije s namjerom poticanja svjetskih televizija da programe posvete miru i sigurnosti, javlja HRT.

Ujedinjeni narodi priznali su kako se televizija može koristiti za obrazovanje te je jedan od najutjecajnijih medija.

 - Televizija je i dalje najpouzdaniji i najpopularniji medij za vijesti, sport, kulturu i zabavu, izjavio je glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon, te dodao kako televizija donosi svijet u dnevni boravak, a kroz kvalitetu programa nas uči razumijevanju razlika diljem svijeta.

>> 'Tražimo nadzor programa HRT-a tijekom referenduma'

Komentara 1

Avatar airbizz
airbizz
08:59 21.11.2013.

televizija je jako opasno sredstvo u krivim rukama.nije uvijek istina ono što vidimo na njoj.djeca su najranjivija skupina i moramo ih adekvatno zaštititi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije