Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozitivni primjeri iz zajednice
Povratak na članak

Svjetski dan Roma: Župan Međimurske županije ugostio žene koje ruše predrasude

- Čestitamo vam na snazi jer niste odustale, na hrabrosti i neustrašivosti da se suočavate sa svim preprekama na koje ste nailazile, na ustrajnosti zbog koje postajete nositeljice budućnosti - rekao je Posavec. Pročelnica Upravnog odjela za civilno društvo i ljudska prava Međimurske županije Maja Odrčić Mikulić rekla je: "Svojim uspjesima pozitivno i aktivno utječete na promjene, postajete uzori drugim ženama i pozitivni primjeri iz zajednice. Hvala vam na tome.“

Komentari 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:18 08.04.2023.

Neću ovo komentirati jer istina u vezi te zlatne manjine nije dobrodošla i komentar se briše a korisnik banira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.