Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni sporazum
Povratak na članak

Svijet slavi dogovor SAD-a i Irana oko nuklearnog programa

Iran i šest svjetskih sila u Ženevi su postigli dogovor oko iranskog nuklearnog programa

Komentari 5

Avatar DonLon
DonLon
18:21 24.11.2013.

Najbolje sto se moglo postici u ovom trenutku. . Iranu je bilo najbitnije ublaziti sankcije, sto su djelomicni dobili. . Pozitivno je za vidjeti humanizaciju iranske strane te odsustvo bjesomucne propagande i praznog poziranja za domacu uporabu. . Cim su Cim su uvidjeli kako ponasanje poput razmazenog balavog klinca koji se stalno dere ne donosi mnogo na svjetskoj sceni nesto su i postigli. . Niti Izrael ni Saudijska Arabija nisu odusevljeni ovim sporazumom, svaki od njih iz svojih razloga. . Biti ce zanimljivo pratiti daljnji razvoj situacije.

VL
Avatar airbizz
airbizz
12:49 24.11.2013.

kada će sad i izrael početi smanjivati nuklearni program?zašto oni mogu imati takvo oružje,a iran ne?jedini koji je prijetio i koristio nuklearno oružje je amerikanac.da ima imalo razuma ne bi takav program uopće postojao.

VL
MA
^Marsijanac
17:00 24.11.2013.

Ovo je vrlo loz sporazum za Iran.Morali su izistirati da se Izraelu oduzme nuklearno oruzje. Dok god Iran ne bude imao A-bombu biti ce na meti cionista.

VL
BF
brkonja fra brkati
18:27 24.11.2013.

Mossad već radi na nekoliko false flag operacija.Sjetite se John F. Kennedija.Osim što je htio vratiti FED u ruke američke države,bio je i protiv izraelskog nuklearnog programa( Dimona) i SAD kao države koja je trebala transferirati nuklearnu tehnologiju u Izrael.Zato su ga ubili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.