Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Svjesno kršim izbornu šutnju zbog otvorene agitacije: glasajte za naše, nikako nemojte za njihove

Znanje više nije adut. Svuda uokolo neznanje ne samo da se honorira nego i masno naplaćuje pa se od njega odlično živi

Komentari 1

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
10:19 05.07.2020.

Buduci ste konacno otvorili komentar na jednom “uratku” G. Gerovca, koristim priliku da ponovim da je doticni jedan mali, frustrirani, pateticni aparatcik, koji iz osobne frustracije sto vec desetljecima ne postoji drzava i sustav za kojim on zali, piskara kojekakve pamflete kojima je jedina svrha omalovazavanje drzave Hrvatske. Sto se tice ovog teksta, sreca pa su Hrvati narod koji je izrazito antiglobalisticki nastrojen, i iznad svega voli svoju komociju i slobodu i zato nece prihvatiti nikakvo “novo normalno” i takvo dehumanizirano drustvo o kojem drobi mali, neokomunipartizancic Gorancic Gerovcic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.