Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet na udaru

Svjedoku u aferi Gavrilović zapalili mercedes

policija
Foto: Pixsell
21.10.2015.
u 17:50

Nekadašnjem direktoru Dinama i nogometnom menadžeru Ivici Papešu drugi put u mjesec dana podmetnuli su požar

        Požar koji je na mercedesu ML500 u vlasništvu Ivice Papeša (71) planuo u ponedjeljak popodne i na vozilu prouzročio štetu od 110.000 kuna podmetnuo je nepoznati počinitelj koji je donji dio automobila polio benzinom i zatim ga zapalio.

Terenac je u tom trenutku bio parkiran u Brkljačićevoj ulici na zagrebačkom Maksimiru, a vlasnik je u to vrijeme igrao nogomet na obližnjem igralištu. Zanimljivo je kako je to drugi put u tek nešto više od mjesec dana da je gorjela Papešova imovina, jer je 13. rujna netko zapalio i svlačionice njegove nogometne škole. Taj nekadašnji direktor u Dinamu, nogometni menadžer i bivši suvlasnik diskoteke Best također je i jedan od ključnih svjedoka u istrazi protiv Georga Gavrilovića optuženog za ratno profiterstvo.    

>>  Bivšem gazdi Besta zapalili svlačionicu nogometne škole

Komentara 2

RO
Rocky15
18:22 21.10.2015.

a sigurno nije bez razloga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije