Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Kamioni
Povratak na članak

Svjedok Popović: Bačić je vršio pritisak na članove povjerenstva

Branitelj Krešimir Vilajtović prigovorio je jer je svjedok prilikom umirovljenja 2007. proglašen potpuno radno nesposobnim

Komentari 4

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
17:41 17.01.2014.

U nedostatku dokaza da pobiju iskaz, pozivaju se da je 2007 umirovljen kao radno nesposoban. Neka pitaju Roncevica koliko je on umirovio civila na način da ih je primio u djelatnu vojnu službu na jedan dan i onda umirovio u vojnu mirovinu.

VL
OB
Objektivno...
22:37 17.01.2014.

Bero, di je Stipa u toj priči?

VL
HO
homofob
18:02 18.01.2014.

Prema svim zivotopisima gospodina Roncevica samo se vidi da je nakon diplomiranja prava (i to je farsa i cinizam) postao clanom HDZ-a 1990 (kao da je pao s Marsa ili se tek tada rodio) ali se nigdje ne vidi sta je radio prije toga! Tko mu je otac i radi kojih je obiteljskih zasluga napredovao tako brzo od anonimca do ministra! Da li netko vjeruje da se mozda radi o UDB-i ili po "Partijskoj" liniji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.