Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE ZA NACISTIČKE ZLOČINE
Povratak na članak

Svjedok je bio prisiljen na rad u krematoriju: 'Ne možete si zamisliti taj smrad, bilo je strašno'

„Svaki sat se činio kao cijeli dan“, kaže Chaim Golani o vremenu koje je proveo u koncentracijskom logoru Stutthof. On je svjedok u postupku protiv jedne bivše tajnice u logoru i misli da je se sjeća.

Komentari 1

HO
Homophob
18:43 07.09.2022.

Jos nekoliko godina i na red za sudenje nacistima ce doci Metuzalem a nacisti su morali poceti biti aktivni zlocinci jos u ocevim mosnjama. Zidovi zaista pretjeruju mlateci ovu krepanu kobilu! Svjedok misli da se sjeca optuzenika! To je za upisati se od smijeha! Tragicno je sto tako omalovazavaju nebrojene istinske nevine zrtve!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.