Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19
Povratak na članak

Crvena traka oko doma zdravlja u Sesvetama zbunila stanovnike, otkriveno zašto je postavljena

"Ističemo slučaj liječnice obiteljske medicine iz Sesveta koju se otvoreno na društvenim mrežama proziva da je zaražena te se stvara panika, a njeni se pacijenti pozivaju da se hitno jave epidemiologu"

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
13:23 20.03.2020.

Kako postoje obavijesti na vratima domova zdravlja, objavljeni su brojevi raznih telefona, očito se tako mislilo i na naše gluhe, slijepe te slabo pokretne ili nepokretne sugrađane. I oni mogu "čuti" i "vidjeti" sve te obavijesti, mogu zvati i bitii uporni? Zaista, je li tko mislio i na ljude koji ne vide, ne čuju, koji su nijemi, nepokretni i sami?

VL
KO
Kokoiduhovi
13:25 20.03.2020.

Nisu svi nijemi, nepokretni, gluhi, gluho-slijepi, članovi udruženja i sl., nemaju svi "nekoga" da im pomaže jer je možda i taj netko obolio ili preminuo ili je u samoizolaciji...

VL
RO
RogaBabaroga
11:11 20.03.2020.

panika, to je, strah od nepoznatog!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.