Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUBOL
Povratak na članak

'Svjedoci smo iracionalnog progona djelatnika KBC Zagreb zbog odlaska na skijanje'

Građani, kao i zdravstveni radnici, očekuju jasne upute i postupnike za oboljele, potencijalno oboljele, zaražene kontakte te  vjerojatno zdrave, navodi se u priopćenju

Komentari 4

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:33 20.03.2020.

Interesna skupina liječnika krenula je u nekritičku zaštitu svojih članova. Odlazak na bjesomučni cjelonoćni party u austrijskom turističkom mjestu koji je završio zarazom usred preustroja zdravstvenog sustava na prihvat oboljelih u epidemiji nije nešto pametno i nije moralno. To se moglo uraditi i u bližim destinacijama, a ono bitno i u nekom motelu. Niti je bio trenutak niti je bilo razumno. To što je to preraslo u skandal sudionici su sami krivi jer pri dolasku nisu potražili pomoć u obliku izolacije ili testiranja na koronavirus. Nisu to uradili jer su bili svjesni koliku glupost su uradili i nadali se da će bahatim nastupom i podrškom HUBOL-a ili liječničkog sindikata i komore to sve pasti u zaborav. Ali zarazili su sebe i druge. I izašlo je sve na vidjelo pokazujući sav sjaj i doseg ekipe. Naravno, postoje cehovske simpatije i čuvanje leđa. Ali zarazu koju su donijeli i prenjeli u svoje bolnice, obitelji i bolesnike, kolege na poslu i sve pred kojima su zatajili da su sumnjivi na koronavirus infekciju, sve to teško će zaboraviti oni koje su zarazili ali i sami sudionici tog party vikenda u Austriji. Bio je to nezaboravan provod! I još nije završio!

VL
AL
Alen2403
08:59 23.03.2020.

Kao I obicno staje se u odbranu neodgovornih, bahatih lijecnika! Zar he bitno dali Dali su otisli ba skijanje 12, ili tjedan dana ranije, u oba termina virus je zahvatio Hrvatsku, a obzirom na zvanje nisu trebali uopce ici, alili nazalost bahatost I ne briga za ljude, za pacijente koke su doveli u opasnost pokazuje sliku o njima!, I Jo's se opravdavaju kako nista nisu krivo ucinili, sramota! Na zalost sankcija nece biti, sve ce se zataskati, a trebalo bi imnoduzeti licencu I strpati u zatvor.

VL
DH
dalibor.hren
07:59 20.03.2020.

Blesimetrima je statusni simbol odlazak na skijanje. Sad ih treba nasanjkati...

VL
Avatar southman
southman
07:31 20.03.2020.

A to što su zarazili pacijente u bolnici svojom nepromišljenošću ?? To nikom ništa ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.