Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Rijeci se liječnici bore za život muškarca i žene, u dobi od 40 do 45 godina
Povratak na članak

Svinjska gripa: Beba iz Zagreba nije na respiratoru

Danas je kroz hitnu ambulantu prošlo 278 pacijenta, a zbog teškog oblika gripe hospitalizirano je njih 18, pa ih je do sada u bolnici 70-ak – rekao je prof. Antun Beus, ravnatelj Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu.

Komentari 11

DO
doktorica
18:48 14.11.2009.

Dok se zastupnici u Saboru bogate liječnici rade za narod pojačano ,sa istom plaćom.

VL
KO
komitent1
18:44 14.11.2009.

licki medo je narucio cepivo i ono je besplatno i slobodno ga koristite i zarazite se raznim boleštinama jer ce vam oslabIti imunitet . cJEPIvo nije besplatno platili ste ga vi porezni obveznici da sami sebe otrujete . Medo lažeaže , nek ga on testira na svojoj familiji . LJUDI OVO JE UROTA , jedan decko iz NJemacke je imao svinjsku gripu i nije se cijepio i preboli ju je za 3 dfana bezbolno uz mandarine i obicne tablete protiv bolova kako Lupocet , a njegova frendica iz belgije je i umrla je od komplikacija .

VL
AL
alapača
12:57 15.11.2009.

Ministar čak ni NE PRIČA. Gdje je? U sauni? Upute za liječenje i proceduru javljanja liječniku nam pišu NOVINARI ?!, na stranicama Ministarstva ih nema. Snađi se sam kad te u praksi liječnik opće prakse vrati kući s lupocetom dada se sam liječiš, novinari napišu da će ti u slučaju komplikacija antivirusni lijek pomoći samo ako ga dobiješ 24-48 sati nakon izbijanja bolesti, a na stranicama ministarsva piše da su antivirusni lijekovi distribuirani liječnicima \'namjenjeni rizičnim slučajevima.\' Evo ti Lupocet, a drugi put mi ne dolazi bez pneumonije...tako nekako. Hajdemo na stadion i vičimo: Darkiiiiić, jaaaviiiiii seeeeeeeeee!

VL
VI
virtual
17:13 14.11.2009.

SVINJSKA GRIPA..kako sam naziv kaže prelazi sa svinja na svinje!!!A prasci su je prenesli u hrvatsku...

VL
Avatar miletiml
miletiml
14:49 15.11.2009.

mala bionda a odakle si ti dosla kad je u HR sve trulo i ne znam sto uopce dolazis u takvu trulu drzavu, ostani tamo gdje je sve idealno, ko fol

VL
OB
-obrisani-
17:52 14.11.2009.

U Zagrebu Cirkus (s svinjskom gripom)! Placeni autori: S. Hoffman/VLM, T. O. Klobučar, M. Pejković-Kačanski, G. Šimunov, F. Šarić, prave naručenu medijsku histeriju! Ima cjepiva, nema brige! Cjepiva ima dovoljno za zatvorenike, a za čuvare zatvora, političare i vlasnike farmaceutsketske industrije - nema! Ako znate Engleski, iz ovog intervjua bivše Finske Ministrice za zdravlje, bit će vam sve jasno! http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM Otvorite na Večernjem blog K. Mišaka, vrlo je dobar i informativan. Ovo, sa \"Svinjskom gripom\" je medijska histerija za račun farmaceutske industrije, a smanjit će se do nekle i populacija na Zemlji planeti ... !

VL
AV
av
18:22 14.11.2009.

nadam se da će brzo rasprodati cjepivo pa da novinari mogu početi pisati o nečemu drugome

VL
OB
-obrisani-
18:56 14.11.2009.

Akademik Valentin Vlasov, direktor Instituta hemijske biologije i fundamentalne medicine Ruske akademije nauka, smatra da epidemija „svinjskog gripa“ ne postoji. „Ono što vidim danas-jeste korišćenje sredstava javnog informisanja u komercijalne svrhe. Rezultat te delatnosti nije tobož spasenje života, već pražnjenjejenje polica apoteke.“ Rekao je Valentin Vlasov za intervju agenciji IA Regnum.

VL
SO
sova
22:13 14.11.2009.

svaki dan korumpirani mediji zaludjuju ljude

VL
MA
maklin
09:27 15.11.2009.

sve u svemu vlada se loše pripremila, ministar priča priče a ništa se ne radi na prevenciji, u drugim zemljama bar nešto govore šta da se radi šta da se ne radi. ovdje kod nas ništa, sve je redu kaže HDZ, sve je spremno a imat ćemo idući tjedan minimalno 5000 zaraženih.

VL
MA
malabionda
12:52 15.11.2009.

Upravo sam se vratila iz Hrvatske u kojoj svi puse i zrak je nepodnosljiv od smrada cigareta. Zanimljivo je da su ovi naizgled \"zdravi\" pacijenti svi oboljeli bas na plucima.Umijesto maska na licu trebali bi jesti zdravu hranu ,manje (ili posve) pusiti i vise hodati.Svi se samo vozickaju u njihovim kolima i samo brinu na koji ce se plocnik parkirati.Sva sreca da Rijeka (u kojoj sam bila) ima mnogo stepenica inace bi se i tu parkirali.Zalisno je vidjeti da stari i nemocni hodaju po sredini ulice (dvosmijerne) dok debele svinje voze skupa i brza vozila koje parkiraju na plocnik (i to u zavoju).Svaki sam dan prosla barem 500 stepenica i jos izgubila jedno 3kg.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.