Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINA PRIJETI TAJVANU, RUSIJA SVIMA

Svijet za nova krizna žarišta: U Azerbajdžanu bi svaki čas mogao eksplodirati novi sukob

13.03.2023.
u 17:54

Osim u Ukrajini, i u DR Kongu bjesni rat, u Azerbajdžanu bi svaki čas mogao eksplodirati novi sukob, Kina prijeti Tajvanu, SAD Pekingu, a Rusija svima. Demokratski poredci u Meksiku i Nigeriji ugroženi su. Afriku muči ozbiljna glad

Komentara 14

LU
luftbrenzzer
18:44 13.03.2023.

Ha...ha....., ovo je najbolje: Rusija prijeti svima a ne može se jadna iskopati iz ukrajinskog blata. Kina ne prijet Tajvanu jer ne može sama sebi prijetiti. Tajvan je Kina što ni SAD ne osporavaju. Članak je na razini pučkoškolskog uratka.

TR
trpimir2022
18:42 13.03.2023.

Upravo je počelo urušavanje bankarskog sustava, a rat je jedini spas. Gori im pod petama! Pogodite kome?

DU
Deleted user
19:18 13.03.2023.

Ako uzmemo da SAD ima jedino mlake saveznike tj podanike u slaboj Europi, svi ostali su protiv nje. Kina i cijela Azija, Rusija, Indija im nikad nije zaboravila stoljetno pljačkanje. Znači od 7 milijardi ljudi imaju 6 milijardi protiv sebe. Nazdravlje sa takvom 'dalekovidnom' politikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije