Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV JE POLOŽAJ NAJMLAĐIH

Svijet se licemjerno kune u njih, a djeca su i danas roba, roblje i seks-žrtve

01.02.2023.
u 17:10

U svijetu 160 milijuna djece radi, a 79 milijuna u izrazito opasnom okruženju

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:42 01.02.2023.

Tako je djeca imaju problem. Pa onda pišite više o njima, a manje o onim glumicama koje se nakon 20 godina sjete kako su dobile prvu ulogu pa onda pričaju da su silovane i kako je njima bogatima najteže u životu.

DU
Deleted user
18:06 01.02.2023.

Ovi "naši" koji u Hrvatskoj zagovaraju pobačaj, ubojstvom nerođenog Hrvata iz plemenitih razloga (roblje, seks, prodaja, zlostavljanje..) odoše po tuđu djecu, od kuda se roblje generira, evo i papa im se pridružio na tom putu, doduše s nešto drukčijim razlozima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije