Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEPORTACIJA I ZATVARANJE GRANICA?
Povratak na članak

Svi se pitaju koliko je Trump spreman ići s deportacijom useljenika?

"Deportacija dva do tri milijuna ljudi bila bi radikalna mjera", tvrdi Michael Kagan sa sveučilišta u Las Vegasu.

Komentari 4

Avatar abakus
abakus
08:38 16.11.2016.

Naslov je, naravno, manipulacijski (to je već nešto sasvim normalno za naše medije, toliko da bih se začudio da naši vrli "novinari" stave naslov s točnom informacijom). Trebalo bi pisati: "Svi se pitaju koliko je Trump spreman ići (daleko - ta riječ nedostaje u naslovu, nazdravlje, "novinaru") s deportacijom ILEGALNIH useljenika?" U čemu je točno problem što jedna zemlja želi deportirati ljude koji su u nju ušli ILEGALNO, mimo graničnih prijelaza i kontrola, "novinari"...?

VL
JU
jurajuric116
08:15 16.11.2016.

nebu on proteral ni jednog čoveka koji je radnik , učenjak i integriran građanin SAD-a. proteral bude krimose kak je i rekel sam "dilere i bandite". najte od Trumpa delati babarogu. to su gluposti. 2-3 miljona tih krimosa je rak rana SAD-a i treba se s tim obračunati. to bi trebala svaka država napraviti, pa i mi isto tak. čim krene useljeništvo skupine se odmah organiziraju u kriminalne skupine i delaju probleme. evo sad rečemo ovi izbjeglice od prošle godine. u Njemačkoj su se brzo organizirali i kriminal cvate. to odma treba srezati isti čas.

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:36 16.11.2016.

Naj jaci mi je Trumpanov zid, zidovi i ograde vec postoje u naseljenim podrucjima a u pustinjama su senzori kretanja, ovaj bi pravio zid na granici dok Mexikanci kopaju tunele hehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.