Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan sporazum
Povratak na članak

Svi na proračunu sada imaju iste jubilarne nagrade

Ministar Mrsić na tiskovnoj je konferenciji istaknuo i kako je u ovom trenutku, unatoč nekim pozitivnim gospodarskim pokazateljima, prerano govoriti o povećanju iznosa za božićnicu i regres.

Komentari 2

DO
dostamije
17:14 17.06.2015.

Milky, s kojeg si ti planeta pao??? Da ne mrziš toliko vojsku (možda zato što je to Hrvatska vojska) ne bi slušao babe oko sebe pa i ti pričao gluposti. Na ovaj način samo širiš laži i pokazuješ svoju neinteligenciju! Jubilarna je 500kn kao i za sve ostale i nema niti božićnice niti regresa !!!

VL
MI
MilkyMilky
15:26 17.06.2015.

A sta je s onima koji rade u vojsci??? Pitajte ih kolika im je jubilarna! 5 placa! znaci oko 26 000kn! Sta oni nisu na proracunu???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.