Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HV U AFGANISTANU
Povratak na članak

Svi incidenti: Pucali su, gađali granatama, bilo je teških situacija

Josip Briški (27) iz Sesveta podlegao je ozljedama nakon što se bombaš samoubojica u Afganistanu zabio u jedno od vozila u konvoju na putu prema zračnoj luci

Komentari 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:01 24.07.2019.

Naši ljudi stradavaju a istovremano afganistancu bježe u Europu

VL
Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
19:29 24.07.2019.

Žurno Vratit vojsku u hrvatsku NEK ratuje onaj ko ima tamo svoje interese.

VL
DH
dalibor.hren
08:34 25.07.2019.

Bernardić dijeli lekcije, savjetuje što treba napraviti...Prvi kontingent naših vojnika u NATO misiju je išao 2003., za vrijeme Račana. Onda je Bero još bio u pampersicama!!!

VL
Avatar comparator
comparator
20:19 24.07.2019.

Vojnik Josip Briški poginuo je za mir u svijetu i što naš narod tako i razumije i istu situaciju prihvaća kao nešto što smo imali pri agresiji na našu domovinu gdje su na mjestima razdvajanja istu ili sličnu ulogu imale snage Unprofora. Na nesreću ta navodno neutralna sila nije bila učinkovita jer su iza nje agresori mogli na našem teritoriju raditi što su htjeli . Nadam se da naše snage u redovima obnašaju časnu dužnost i da ova žrtva nije pala kao pro forme radi neke nadri sile koja bi trebala predstavljati stvarnu želju za mirom ,a to u stvarnosti nije. Neka počiva u miru Božjem Hrvatski vojnik Josip Briški ! Sućut obitelji !

VL
NE
nenadsunic
19:40 24.07.2019.

Sta radi hrvatska vojska u avganistanu? Sta ona radi tamo van svoje domovine?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.