Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednokratna pomoć

Sveta Nedelja daje 1.500 kuna ugostiteljima i vlasnicima teretana: 'Barem će donekle olakšati tešku situaciju'

Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
22.02.2021.
u 11:54

Na službenoj stranici Svete Nedelje objavljeni su detalji javnog poziva za dodjelu sredstava te je navedeno kako će se zahtjevi zaprimati do 31. ožujka

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec na svom je Facebook profilu objavio kako će svi vlasnici ugostiteljskih objekata i teretana na području grada dobiti jednokratnu pomoć u iznosu od 1500 kuna. 

"Jednokratna pomoć Grada Svete Nedelje kafićima, restoranima, teretanama i fitness centrima u iznosu od 1500 kuna barem će donekle olakšati tešku situaciju u kojoj su se našli naši sugrađani kojima je zbog epidemioloških mjera ograničeno pravo na rad. Vizija, ambicija, razvoj i odgovorno upravljanje rezultirali su time da naš grad posljednjih godina postavlja standarde za cijelu Hrvatsku. Želim da to budemo i dalje - grad za primjer drugima", poručio je Zurovec. 

Na službenoj stranici Svete Nedelje objavljeni su detalji javnog poziva za dodjelu sredstava te je navedeno kako će se zahtjevi zaprimati do 31. ožujka

Novčana će se pomoć dodijeliti iz proračuna, a svi oni kojima je obustavljen rad temeljem Odluka Stožera moraju ispuniti obrazac i priložiti potrebnu dokumentaciju. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 3

TA
Talleyard
16:04 22.02.2021.

Ništa ne daje, već uzima onima koji pošteneo rade i tako si plaća reklamu u pedizbornoj kampanji, a maloumnici vjeruju ovakvim levim lopovima.

BU
burza
13:09 22.02.2021.

Debeloj guski maze vrat radi izbora to su novci svih gradana Sv Nedelje nek podjeli svima

DU
Deleted user
12:26 22.02.2021.

Neka malo smanji gradsku upravu pa će moći dati i više. I tko mu je onaj koji ima isto prezime a radi u gradskoj upravi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije